Izrada internet prodavnice - izrada web shopa

internet prodavnica - web shop

Izrada internet prodavnice je, ukoliko želite da pokrenete prodaju putem interneta i nije Vam dovoljan sajt koji bi bio obična web prezentacija firme, prva stvar koja će Vam biti potrebna.

Glavna prednost web shopa je to što radi 00-24h, i radnim danom i praznikom, a dostupni ste milionima kupaca širom sveta.

Ne postoje ni troškovi zapošljavanja radnika, pošto mi pravimo internet prodavnice koje su 100% automatizovane i vrlo lake za korišćenje krajnjem korisniku.

Glavne prednosti izrade internet prodavnice - web shopa

Vaša internet prodavnica može imati praktično neograničen broj proizvoda!

Internet prodavnica može imati više mogućnosti plaćanja: PayPal, Skrill, opcija poručivanja proizvoda uz dostavu na kućnu adresu.

Veoma lako održavanje i ažuriranje - internet prodavnice koje mi pravimo ćete moći sami da ažurirate i uređujete.

Sortiranje proizvoda po kategorijama - kupac na Vašem web shopu može filtrirati rezultate na osnovu parametara poput cene, veličine, najnovijih proizvoda, brenda, vrste proizvoda itd.

Rad na izradi internet prodavnice je veoma zahtevan i podrazumeva stručnost i veliko iskustvo. TvojSajt.com može da Vam ponudi internet prodavnicu napravljenu u skladu sa svetskim standardima, pouzdanu i to po najpovoljnijoj ceni u Srbiji!

Kada nam saopštite koje su Vaše želje, naš tim će napraviti web shop sa svim funkcijama koje želite, a broj mogućnosti koje će internet prodavnica imati zavisi samo od Vaših potreba.