Izrada internet prodavnice

Izrada web shopa

Web prodavnice

 
izrada internet prodavnice  

Izrada internet prodavnice je, ukoliko želite da pokrenete prodaju putem interneta i nije vam dovoljan sajt koji bi bio obična web prezentacija firme, prva stvar koja će vam biti potrebna.

Glavna prednost web shopa je to što radi 00-24h, i radnim danom i praznikom, a dostupni ste milionima kupaca širom sveta. Ne postoje ni troškovi zapošljavanja radnika, pošto mi pravimo internet prodavnice koje su 100% automatizovane i vrlo lake za korišćenje krajnjem korisniku.
 

Glavne prednosti izrade internet prodavnice – web shopa

 
Vaša internet prodavnica može imati praktično neograničen broj proizvoda!
Internet prodavnica može imati više mogućnosti plaćanja: PayPal, Skrill, opcija poručivanja proizvoda uz dostavu na kućnu adresu.
Veoma je lako održavanje i ažuriranje – internet prodavnice koje mi pravimo ćete moći sami da ažurirate i uređujete.
Sortiranje proizvoda po kategorijama – kupac na web shopu može filtrirati rezultate na osnovu parametara poput cene, veličine, najnovijih proizvoda, brenda, vrste proizvoda itd.

Rad na izradi internet prodavnice je veoma zahtevan i podrazumeva stručnost i veliko iskustvo. Tvoj Sajt može da vam ponudi internet prodavnicu napravljenu u skladu sa svetskim standardima, pouzdanu i to po najpovoljnijoj ceni u Srbiji! Kada nam saopštite koje su vaše želje, naš tim će napraviti web shop sa svim funkcijama koje želite, a broj mogućnosti koje će internet prodavnica imati zavisi samo od vaših potreba.

Kontaktirajte nas

Naše radno vreme je od 8 do 22 časa - pozovite nas.

Palisadska 34-38, Beograd

+381641243821

tvojsajtdeveloper@gmail.com

    Pošaljite nam poruku, pitajte za savet ili poručite sajt