Cena izrade sajta

Cenovnik web dizajn usluga

Izrada sajta – cenovnik


U cenu izrade sajta nije uključen domen i hosting (od 30€ do 40€) – kupujete sami kod provajdera, ili i to možete prepustiti našem timu – u tom slučaju cena izrade web sajta se povećava za troškove domena i hostinga.


Koliko košta izrada web sajta?


Cenovnik izrade nije moguće formirati unapred – kod izrade sajta cena zavisi od niza parametara, pa je možemo formirati tek kada se upoznamo sa zahtevima klijenta. Nemoguće je da cena izrade sajta sastavljenog od 3 stranice i bez posebnih prohteva bude ista kao i web prezentacije od 10 stranica, sa velikim brojem slika, specifičnim zahtevima u vezi sa izgledom (“hoću da moj sajt izgleda kao ovaj sa linka koji šaljem”).

Stoga su sve cene koje dajemo u nastavku orijentacione, a nakon što saznamo detalje, formiraćemo konkretnu cenu usluge. Jedno je sigurno – jeftina izrada sajta je nešto što svi reklamiraju. Razlika je u tome što mi nudimo najpovoljniju izradu internet sajta, ali iako jeftin sa stanovišta kupca, sajt neće izgledati jeftino, već će biti moderno dizajniran i u skladu sa Google smernicama koje se tiču kvaliteta i brzine odziva.

Cena izrade sajta se kreće od 100 evra za najosnovnije rešenje (ovo se zove jeftina izrada sajta – nećete naći nižu cenu), a može koštati 300 evra i više kada je u pitanju pravljenje sajta koji je zahtevniji, odnosno kada klijent ima specifične želje koje zahtevaju dodatno vreme za implementaciju. Predlažemo da uporedite naše cene sa cenovnikom ove web dizajn agencije.


Cena izrade internet prodavnice


Orijentaciona cena izrade internet prodavnice je 300 evra (jednostavna prodavnica sa manjim brojem artikala), dok cenu  izrade dinamičkih web aplikacija   možemo dogovoriti nakon upoznavanja sa zahtevima klijenta odnosno kompleksnošću željene aplikacije.


Cena usluge redizajna sajtaCena redizajna sajta formira se nakon razgovora u kojem ćete nam dostaviti info o web sajtu koji je potrebno preurediti i saopštiti konkretne zahteve, ali za manje izmene u dizajnu cena se kreće već od 30 evra za manje web sajtove.

Cena održavanja web sajtaZa održavanje sajta cena polazi već od 20 evra na godišnjem nivou i zavisi od frekvencije ažuriranja i administriranja vašeg sajta.

Cena SEO optimizacije sajtaAko Vam je potrebna on-page i/ili off-page SEO optimizacija sajta, cenu optimizacije formiraćemo pre svega u zavisnosti od broja web stranica koje je potrebno optimizovati i broja ključnih reči za koje je SEO optimizacija potrebna, kao i od konkurentnosti oblasti za koju želite da izvršimo optimizovanje web sajta.

Cena osnovne on-page SEO optimizacije sajta (optimizacije za pretraživače na samom sajtu) za jednu ili dve ključne reči je 50 evra, dok paket on-page + off-page SEO optimizacije u istoj situaciji košta već od 120 evra.

Cene izrade sajta – osnovni paketi

Bez rizika

Dogovorenu cenu izrade sajta plaćate tek po završetku posla! Ukoliko ne budete zadovoljni izgledom ili funkcionalnošću sajta, ne morate ni platiti izradu sajta! Naš primarni cilj je da usluga bude na visokom nivou.

Jeftina izrada sajta - specijalna akcija - cena izrade sajta 50 evra sa svim troškovima!

Ukoliko želite da uštedite, iskoristite ovu akciju – nudimo uslugu izrade sajta (statička HTML/CSS prezentacija) za neverovatnih 50 evra, uz uključene sve troškove! Podsećamo da su samo troškovi domena i hostinga preko 30 evra, tako da ova opcija praktično predstavlja gotovo besplatnu izradu sajta! Naravno, akcija podrazumeva određena ograničenja – koristićemo predefinisanu temu, veoma jednostavnu i sajt može imati maksimalno do 5 stranica.

Često postavljana pitanja
u vezi sa cenom izrade web sajta

Pročitajte odgovore na neka od
pitanja u vezi sa cenovnikom.

Kako određujete cenu izrade sajta?

Cena sajta se formira na osnovu procene vremena potrebnog za izradu web sajta – vreme je novac!

Nakon što se upoznamo sa svim vašim zahtevima možemo vam dati procenu cene usluge. Generalno, što je više posebnih prohteva u vezi sa izgledom ili funkcionalnošću web sajta, to je cena izrade viša.

Ako nama ostavite određivanje dizajna stranica, uz neke osnovne smernice sa vaše strane, cena usluge će biti daleko niža.

Šta vam treba kako biste saopštili okvirnu cenu izrade web sajta?

Potrebno je, pre svega, da nam opišete sajt: šta je tema sajta tj. delatnost koju pokriva, koliko će biti stranica, koje su to strane – npr. “Početna”, “Usluge”, “Kontakt”…, šta želite da bude na stranama – tekst, slike, video, Facebook feed…

Takođe nam možete dostaviti linkove ka nekim sajtovima koji su vam zapali za oko. Naglašavamo da ne radimo kopiranje drugih sajtova, već je informacija samo neka vrsta smernice prilikom dizajniranja i razvoja.

Da li vi možete da mi napišete tekstove za sajt?

Svakako da možemo – usluga pisanja tekstova (copywriting) se posebno naplaćuje, a cena se može odrediti nakon što saznamo informacije o obimu teksta i druge važne podatke – da li je potreban tradicionalan ili SEO copywriting (tekst optimizovan za dobre Google rezultate) i sl.

Koja je cena manjih izmena na postojećim sajtovima?

Cena manjih izmena na sajtu (ubacivanje novog teksta, promena kontakt podataka, sitne intervencije vezane za dizajn…) je 10 evra po satu. Kod nešto većeg obima izmena može se dogovoriti i fiksna cena usluge.

Kontaktirajte nas

Naše radno vreme je od 8 do 22 časa - pozovite nas.

Palisadska 34-38, Beograd

+381641243821

tvojsajtdeveloper@gmail.com

    Pošaljite nam poruku, pitajte za savet ili poručite sajt