Cena izrade sajta i internet prodavnice

Cenovnik izrade sajta i izrade web shopa - osnovni paketi

Koliko koštaju naše usluge?

 

 

U cenu sajta nije uključen domen i hosting (oko 40€) – kupujete sami kod provajdera, ili i to možete prepustiti našem timu.

Cena izrade sajta se kreće od 50 evra za najosnovnije rešenje, do 200 evra i više za pravljenje web sajtova koji su zahtevniji.

Orijentaciona cena izrade internet prodavnice je 300 evra (osnovna cena za prodavnice sa manjim brojem artikala), dok cenu izrade dinamičkih web aplikacija možemo dogovoriti nakon upoznavanja sa Vašim zahtevima odnosno kompleksnošću željene aplikacije.

Cena redizajniranja sajta formira se nakon razgovora u kojem ćete nam dostaviti info o web sajtu koji je potrebno preurediti i saopštiti konkretne zahteve, ali za manje izmene u dizajnu cena se kreće već od 30 evra za manje web sajtove.

Za održavanje sajta cena polazi već od 20 evra na godišnjem nivou i zavisi od frekvencije ažuriranja i administriranja Vašeg sajta.

Ako Vam je potrebna on-page i/ili off-page SEO optimizacija, cenu usluge optimizacije sajta formiraćemo pre svega u zavisnosti od broja web stranica koje je potrebno optimizovati i broja ključnih reči za koje je SEO potreban, kao i od konkurentnosti oblasti za koju želite da izvršimo optimizaciju sajta.

Cena osnovne on-page SEO optimizacije (optimizacije za pretraživače na samom sajtu) za jednu ili dve ključne reči je 50 evra (do 10 web stranica), dok paket on-page + off-page SEO u istoj situaciji košta već od 120 evra.

Bez rizika

Sajt plaćate tek po završetku izrade istog! Ukoliko ne budete zadovoljni izgledom ili funkcionalnošću sajta, ne morate ni platiti izradu! Naš primarni cilj je da usluga bude na visokom nivou.

Specijalna ponuda - sajt za 50 evra sa uključenim troškovima domena i hostinga!

Ukoliko želite da uštedite, iskoristite ovu akciju – nudimo izradu statičkog web sajta (osnovna HTML/CSS prezentacija) za neverovatnih 50 evra, uz uključene sve troškove! Podsećamo da su samo troškovi domena i hostinga preko 30 evra, tako da ova opcija praktično predstavlja gotovo besplatnu izradu sajta! Naravno, akcija podrazumeva određena ograničenja – koristićemo predefinisanu temu, veoma jednostavnu i sajt može imati maksimalno do 5 stranica.

Kontaktirajte nas

Naše radno vreme je od 8 do 22 časa - pozovite nas.

Palisadska 34-38, Beograd

+381641243821

tvojsajtdeveloper@gmail.com

    Pošaljite nam poruku, pitajte za savet ili poručite sajt